Välkommen till Blizio - Din partner för premium bilvårdsprodukter!

Vi på Blizio är passionerade bilentusiaster som delar en gemensam vision: att erbjuda högkvalitativa bilvårdsprodukter till överkomliga priser. Med ett engagemang för att ge våra kunder det bästa inom bilvård har vi satt samman en exklusiv kollektion av premiumprodukter som inte bara ger ditt fordon en fantastisk glans utan också vårdar och skyddar den på lång sikt.

Vår vision:
Vi strävar efter att vara ditt förstahandsval när det kommer till premium bilvård till priser som passar alla plånböcker. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser vill vi göra premium bilvård tillgänglig för alla bilägare.

Varför välja oss:

  1. Premium Kvalitet: Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa överlägsen prestanda och enastående resultat varje gång du använder dem.
  2. Konkurrenskraftiga Priser: Vi tror att premium inte nödvändigtvis måste vara dyrt. Genom att förhandla direkt med tillverkare och eliminera onödiga mellanhänder kan vi erbjuda högkvalitativa produkter till priser som slår konkurrensen.
  3. Mångsidigt Sortiment: Oavsett om du är ute efter lackskydd, schampo, avfettning eller andra bilvårdsprodukter, har vi ett brett utbud som täcker alla dina behov. Vårt sortiment är utformat för att möta kraven från både entusiaster samt vardagliga bilägare och uppdateras konstant.
  4. Kundfokus: Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att skapa en positiv och smidig köpupplevelse för dig. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor.
  5. Miljömedvetenhet: Vi är engagerade i att erbjuda miljövänliga alternativ och uppmuntrar hållbara bilvårdspraxis. Våra förpackningar är utformade med miljön i åtanke, och vi strävar alltid efter att minska vår påverkan på planeten.

När du väljer Blizio väljer du inte bara premium bilvårdsprodukter till rimliga priser utan också en företagskultur som värdesätter kvalitet, prisvärdhet och kundnöjdhet. Tack för att du följer med oss på resan mot att ge ditt fordon den omsorg det förtjänar.


Fabrizio Giuffrida

VD - Ägare


Bliner Bajrami

Vice VD - Ägare