vanliga frågor

Hur kan jag betala i kassan?

Vi har flera alternativ för dig att välja mellan när du ska betala. Kort, Swish, Klarna eller Svea. Med Klarna och Svea kan du välja själv om du vill betala direkt, delbetala eller betala senare med faktura.

Hur lång är leveranstiden?

Vår vanliga leveranstid är mellan 1-2 arbetsdagar. Beställningar som lagts under helgen skickas tidigast måndag veckan efter.

jag har valt "hemleverans i växjö" i kassan, när kommer min beställning?

Vi kommer att kontakta dig via sms eller mail för att bestämma leveransdatum och tid som passar dig.

hur gör jag en retur?

Kontakta oss via mail med ditt ordernummer samt vad du vill returnera så hjälper vi dig!

haR NI NÅGON RABATTKOD?

Då och då har vi kampanjer på vår hemsida som ni hittar här. Men ibland släpper vi även exklusiva rabattkoder på våra sociala medier så följ oss där!

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Vad är skillnaden mellan alkalisk avfettning & kallavfettning?

En kallavfettning är ett petroleumbaserat avfettningsmedel som löser oljebaserad smuts. Till exempel vägsalt, tjära, asfaltfläckar, olika fetter, bensin/dieselfläckar, lim med mycket mer. Eftersom att den är oljebaserad går den inte att blanda med vatten då fett har en lägre densitet än vatten vilket gör att oljan kommer lägga sig som ett lager ovanpå vattnet.

Alkalisk avfettning däremot är en vattenbaserad avfettning och funkar alldeles utmärkt att blanda med vatten. Den löser organisk smuts som man kallar det, exempelvis fågelspillning, alger, mossa, insekter, mögel och mycket mer. Att den är blandbar med vatten gör den väldigt mycket mer dryg och anpassningsbar efter behov. Är objektet man ska rengöra väldigt smutsigt kan man använda den outspädd, medans om det endast är lite lätt nedsmutsat kan man späda ut den desto mer. Vår alkaliska avfettning kan man dessutom späda enda upp till 1:50 vilket motsvarar ungefär 2% medel tillsammans med vatten. Du får alltså cirka 25 liter färdigblandad avfettning ur vår 500ml flaska.